Xaranga

 

En la Societat Unió Musical de Catarroja no tot són concerts simfònics. Amb la Xaranga, formada per músics que compten amb un mínim de cinc anys d'experiència amb l'instrument i professionals, es pretén l'acostament més gran al públic. Cantem, ballem i busquem la diversió de tothom amb les cançons més conegudes del panorama musical, que combinades amb la nostra energia i amb els ritmes més festius, contagien les ganes de passar-ho bé. D'aquesta manera, ens adeqüem a les necessitats de cada acte, des dels actes fallers fins a esdeveniments infantils o religiosos. Tot és possible amb la Unió.

 

Així, d’una banda organitzem actes pròpiament de xaranga com bolos en pubs, comiats de soltera, corre bars, cavalcades i, especialment, actes fallers a València i municipis. Des de la seua creació, els músics de la Unió han participat en presentacions falleres, visites, passacarrers, despertaes, ofrenes i en cavalcades del ninot o festes de disfresses als casals. Per tant, darrere de cada actuació hi ha trajectòria, treball i un ampli repertori per a adequar-se a cada ocasió.

 

Tampoc hi deixem de banda els actes de més serietat. Cada any, els músics actuen en comparses de Moros i Cristians per a omplir els carrers de diverses localitats amb espectaculars marxes i desfilades. A més, la Unió Musical de Catarroja participa en gran quantitat d’actes religiosos: processons en Setmana Santa o del Corpus, festivitats de sants en diverses localitats, comunions, bodes, etc. És en aquests moments on la Xaranga pren forma de banda i destaca per gran varietat de pasdobles i marxes religioses, segons el tipus d’acte.

 

Des de la primavera de 2017, l’ajustació de la Xaranga està formada per Marc Duran, Nuria Mora i Salva Roca, que organitzen cada acte segons les necessitats de l’associació, comparsa, Falla o particulars. Aquest grup ofereix assessorament sense compromís i adapta particions de músics segons pressupostos, tipus d’acte, etc.

 

Per a més informació, podeu contactar a través de:

  • Correu electrònic: xarangaumc@hotmail.com
  • Salva: 630 154 768
  • Yolanda: 608 93 73 43
  • Carles: 685 02 28 62
  • FACEBOOK: https://www.facebook.com/xaranga.umc
  • INSTAGRAM: @xarangaumc