EQUIP DIRECTIU

L'escola de música de la Unió Musical de Catarroja és un centre de formació musical on tota classe d'alumnes reben les eines necessàries per a progressar en el seu desenvolupament musical. No obstant això, encara que l'objectiu principal és educar musicalment a l'alumnat, no deixem de costat educar també en valors que els serviran per a la seua vida quotidiana. 

 

Així, mitjançant la música, es desenvolupa la participació activa i col·lectiva de l'estudiantat, l'auto-reflexió, el treball en equip, la imaginació, l'esforç o l'amistat. I l'escola és, sense dubte, la gran eina de la Societat per a crear i treballar aquests valors en les generacions de músics que formaran part de qualsevol formació musical al futur. 

 

Des de la nostra escola, volem convidar a tots a formar part d'aquesta gran familia que tenim, on la música és el punt que vertebra tots els nostres pensaments i ens fa créixer cada dia com a intèrprets i com a persones. Vos animem a vindre a les nostres instal·lacions i poder resoldre qualsevol dubte que tingau o vullgau aclarir.

 

  • Horari habitual d'atenció: dilluns i dimecres de 18:30 a 20:30 hores.
  • Telèfon de contacte: 640 38 26 47
  • Correu electrònic: escolademusicaumc@gmail.com