Unió Around the World: Un viatge a través de la música

El passat dissabte dia 16 de juny l’escola de la nostra Societat va realitzar l’audició de cloenda del curs 2017-18 on va participar tot l’alumnat del nostre centre. Tots els anys es realitzen audicions per tal de mostrar als pares la feina realitzada pels alumnes i com van progressant els seus fills, o ells mateixos en cas d’alguns adults.

 

La diferència de les darreres audicions i la d’aquest any és que el claustre d’enguany ha decidit donar un fil conductor a esta. Després de molt de pensar van decidir fer un viatge, però no qualsevol, sinò un viatge musical al voltant del món escoltant les músiques dels llocs on viatjàvem.

 

Aquest viatge començà a l’aeroport de Manises per a anar a la Xina (Àsia), Ghana (Àfrica), Brasil (Amèrica), Jamaica (Amèrica) i els EUA (Amèrica). Una vegada als Estats Units vam fer un exercici d’imaginació històrica intentant que el Titànic fes el viatge de tornada a Anglaterra. Una vegada ja en Europa vam visitar el Regne Unit, Ucraïna i Itàlia per finalment tornar a Espanya. Una volta al nostre país vam gaudir de les festes d’Andalusia i d’Alacant fins que vam tornar a Catarroja.

 

Però per a poder gaudir d’una experiència completa necessitàvem la figura dels guies que ens anaven explicant el que escoltaríem i com no pot ser d’altra manera vam comptar amb els guies oficials de la casa Marc Duran i Yolanda Martínez, que com sempre van realitzar una gran tasca.

Una altra novetat introduïda aquest any va estar el programa de l’audició amb informació addicional sobre el que s’anava escoltar per tal de fer una experiència més completa en forma de guia de viatges amb imatges emblemàtiques dels països que hi visitàvem i amb informació complementaries de les peces.

 

Després d’aquest viatge per tal de recuperar forces vam fer el sopar de germanor al carrer on a banda del bon ambient vam poder veure i escoltar un avançament del que alguns membres realitzaran a la I Mostra Musical El Empastre.