La Unió Musical de Catarroja participa a la Trobada de Bandes Juvenils de Manises

Els músics de la Banda Juvenil de la Unió Musical de Catarroja no han faltat a una de les cites més esperades i divertides de l’any: la Trobada de Bandes Juvenils de l’Horta Sud. Enguany, Manises ha sigut la localitat on ha tingut lloc aquesta macro-reunió de joves intèrprets en la seua XIX edició, el passat 30 de juny.

 

 

L’alumnat va eixir de la Societat en un autobús a les 18 hores cap a Manises el dissabte i a les 19 hores es va concentrar al CEIP José García Planells. Després va començar la desfilada, on van interpretar “Xàbia”, “Paquito el xocolater” i “Pérez Barceló” i van practicar no sols el pas per a desfilar, sinó que també van aprendre a guanyar confiança com a solistes.

 

 

Un dels moments més impactants va arribar, com és tradició cada any, amb la formació d’una macro-banda. Totes les societats musicals de la comarca de l’Horta Sud van unir-se per a tocar en conjunt “València” baix la batuta de José Manuel Jareño González, director de la Banda Juvenil de L’Artística Manisense.

 

Per a finalitzar la edició número déneu, els participants i els seus acompanyants van gaudir d’un sopar de convivència a càrrec de l’ajuntament de la localitat, una bona ocasió per a retrobar-se amb amics d’altres bandes de música i dels conservatoris i passar una bona nit d’estiu.