Animals i jocs d’aigua en Terra Natura i Aqua Natura

Si hi ha una cosa que agrada molt als membres de la Unió Musical de Catarroja és fer colla i gaudir tots junts d’activitats. Per això, i amb l’arribada de l’estiu i les vacances, els socis i músics de la banda han fet una excursió de convivència a Terra Natura i Aqua Natura en Benidorm.

 

 

Així, el passat dissabte 28 de juliol tothom va eixir del local de la Societat en autobús amb dinars preparats per a passar el dia. En concret, part dels diners de les entrades dels músics es va pagar amb la subvenció que l’Ajuntament de Catarroja va donar a cada grup de la I Mostra Musical El Empastre.

 

 

Tigres, micos, serps, elefants, lleons marins... tot un conjunt d’animals van posar el punt divertit del dia, encara que els jocs d’aigua i els tobogans van ser dels més gaudits per a combatre la calor.

 

 

Sense dubte, la gran família de la Unió va fer d’aquesta eixida la millor benvinguda a l’estiu. De moment, l’escola, la Banda Simfònica i l’Orquestra Simfònica de la Societat Unió Musical de Catarroja descansaran fins a setembre i carregaran les piles per a tornar amb ganes i il·lusions per a fer front als pròxims reptes.