Catarroja al 42 festival de música de Silla

El passat dissabte 21 de juliol la nostra Banda Simfònica va acomiadar la temporada i ho va fer de la millor manera possible: com a convidada a participar en la 42a edició del Festival de Bandes de Música de Silla.

 

Un acte que s’inicià amb una cercavila on la Unió va fer el tret d’eixida amb Marcha de los Gladiadores de Juan Mas Quiles, a la qual li va prendre relleu la formació amfitriona, la Lírica de Silla.

 

Tot seguit, la nostra banda va ser l’encarregada de posar la música a la primera part on es van interpretar un programa on el fil conductor va ser l’aigua. En concret, la primera obra va ser el pasdoble Font Negra d’Óscar Navarro per continuar amb la suite en tres moviments Rivieren Cyclus, del compositor Arien Maasland (Malando) i arreglada per a banda per Kees Vlak.

 

A continuació es va interpretar Dancing on water de Frank Ticheli i Paradise d’Óscar Navarro per a acabar. Tot açò baix la batuta del mestre Miguel Ángel Navarro. En acabar la primera part la societat amfitriona va fer entrega d’un obsequi als músics catarrogins per a donar pas a la banda de l’Agrupació Musical la Lírica de Silla.

 

El mestre José Giner San Andrés, director de la banda amfitriona, va obrir la segona part amb el pasdoble Gloria al trabajo del compositor Jaime Teixidor. Per continuar van interpretar l’obra Cançons de Mare del mestre Rafael Talens i seguidament van tocar el poema simfònic Magallanes de Ferrer Ferran. Per finalitzar, com és tradició van interpretar l’Himne de Silla.

 

 Un concert divertit i a la fresca per tancar la temporada de concerts i anar-se’n a unes ja merescudes vacances d’estius. Tot i això, la banda continua treballant en estiu a les festes de distints pobles de València programats.