Ioga per a acomiadar la I Setmana Cultural

Concerts, tallers, xarrades, jocs… res no va faltar en la I Setmana Cultural de la Unió Musical de Catarroja, que va tindre lloc al local de la Societat del 12 al 15 de març. El ioga va ser l’activitat triada per a acabar amb les jornades i la xaranga de la Unió va calfar motors per a encetar les falles l’endemà i dir adéu al conjunt d’activitats de l’Escola.

 

Després d’uns dies tan moguts, mares, pares, xiquets i xiquetes van haver d’acomiadar-se amb una de les pràctiques més relaxants del món: el ioga. Amb dos sessions per edats, la professora d’aquesta disciplina Beatriz Cernuda va posar a prova la flexibilitat dels participants.

 

En concret, de 17.30 a 18.30, els més menuts d’entre 4 i 12 anys van fer la primera sessió, als quals els van seguir els adults d’entre 13 i 99 anys de 19 a 20.15 hores. Els pares i mares, a més, van poder fer-ho sense preocupacions, ja que alhora es va projectar una pel·lícula infantil a la part baixa del local.

 

 

No obstant això, la jornada no va quedar-se així. Els músics de la xaranga de la Unió van convidar tothom a una xicoteta actuació per a encetar les falles. D’aquesta manera, els arranjaments assajats de les cançons més festives van inundar el bar per a posar el fermall d’or a una setmana d’aprenentatge, convivència i, sobretot, de fer Unió.