Jocs i diversió en el segon dia de les I Jornades Culturals amb una cursa molt especial

 

L’escola de la Societat Unió Musical de Catarroja continua amb la seua I setmana Cultural i en aquesta segona sessió organitzada el dimarts dia 13 de març hi vam tindre moltes activitats per a totes les edats i tots els instruments.

 

La jornada va començar amb un taller per a l’alumnat de corda de l’Escola de la Unió. Organitzat per Roser Talens i María Ajenjo, les mestres de violoncel i violí, va consistir en una sessió per a aprendre en treballar en grup i saber escoltar a la resta de companys en un conjunt de cambra. D’aquesta manera, els participants van veure que és necessària la interpretació individual, però més encara la grupal.

 

Tot seguit es va realitzar la Unió Race, una de les activitats que més va divertir als xiquets i xiquetes. Es tracta d’una gimcana musical on els participants havien de passar 6 proves que anaven des de el fer sonar un instrument fins a realitzar un xicotet dictat musical, passant per la utilització de les Tecnologies de la Informació.

 

El resultat és que, sense dubte, va ser dels dies més gaudits i dinàmics, ja que el va seguir el Concert de Professors i Professores, on van participar un gran nombre d’especialitats i membres del claustre. Us deixem el programa i algunes gravacions

 

 

Per a finalitzar la vesprada es va fer l’entrega de premis de la Unió Race on tots els jugadors van rebre un obsequi de la tenda de música Simfònic i un diploma de participació per a guardar record d’aquesta vesprada tan especial.