El Retiro acull la Unió Musical de Catarroja

La Unió Musical de Catarroja va actuar el passat 9 de juliol en l’emblemàtic Templet del Parc del Retiro de Madrid. El concert formava part del cicle “Bandes a la fresca”, una iniciativa de la Banda Simfònica Municipal de Madrid que es celebrarà tots els diumenges, des del 14 de maig fins al 10 de setembre.

 

El conjunt va interpretar un total de sis obres dels segles XX i XXI, sobre les quals predominava l’expressivitat de Ferrer Ferran -amb Fuegos del Alma i Destellos del Alba-  i l’energia i virtuosisme d’Óscar Navarro en Andrés Contrabandista i Libertadores. També va destacar el pasdoble Enrique López, d’Antón Alcalde, i el solista Toni Peris amb el concert per a trompeta i banda Legrand Medley, de Michel Legrand.

 

Encara que el concert va ser durant el migdia del diumenge, la Societat va sortir de Catarroja el dissabte al matí per a visitar Segòvia. Allí, músics i acompanyants van gaudir del seu famós aqüeducte i dels grans paisatges i van passar la nit en la Casona del Pinar per a eixir, l’endemà, cap a Madrid.

 

 El recital de la banda en la primera edició de “Bandes a la fresca” és l’últim d’aquesta fins al 17 de setembre, quan tindrà lloc el concert de les festes de Sant Miquel de la localitat.