Audició i sopar de fi de curs

 

 

El dissabte 24 de juny va tindre lloc l'última audició dels alumnes de la Societat Unió Musical de Catarroja, per a finalitzar amb el curs 2016-2017. Les interpretacions van anar des de la individualitat fins al conjunt i el resultat va mostrar l'evolució dels alumnes durant el curs.

Els instruments solistes de vent fusta van ser els saxofons, els oboés i la dolçaina. Quant al metall, van actuar tubes, trombó i trompes. La corda també va estar present, amb l'audició de violoncel, violí i guitarra. Tampoc va faltar el piano en la interpretació individual.


Els més menuts no podien faltar en aquesta ocasió. Per una banda, els infants de música infantil van actuar per primera vegada amb "Els instruments", de Gelabert, i la famosa "We will rock you", de Queen. A més, els alumnes de preparatori van preparar el públic per a rebre les vacances amb "Llegó el verano" i "L'estiu amb tu", que van cantar amb molta il·lusió.


Però, a banda dels conjunts infantils, també van destacar els juvenils. Seguint amb la música vocal, el cor de la Unió Musical va sorprendre els assistents amb la peça "Gaudeamus Igitur". Els percussionistes no van ser menys i van pujar el llistó amb la "Tocatta" de Chavez, plena de dificultats però, amb un resultat molt satisfactori.


Per a finalitzar l'audició, el conjunt de flautes i el de clarinets van fer una gran actuació molt original i divertida. Les primeres van disfressar-se d'astronautes per a tocar i fer una coreografia de "Dance with me", una peça de Will Offermans que va fer esclatar les rialles del públic. Els clarinets, per la seua banda, van interpretar "Hunting song", de Carl von Weber i van aconseguir que el públic els acompanyara cantant la coneguda "Shape of you", d'Ed Sheeran i arreglada per Joan Miquel Blanch.

Després de les interpretacions de l'alumnat, els socis de la Unió Musical van gaudir d'un sopar de baix braç a la fresca per a acomiadar el curs i donar la benvinguda al següent on, segur, l'esforç recollirà molts èxits.